Plan een kennismaking

Werkwijze

Hoe verloopt een coachingstraject?

Kennismakingsgesprek

Elk coachingstraject begint met een gratis online kennismakingsgesprek. Dit is onze kans om elkaar te leren kennen en te bespreken wat je hoopt te bereiken. Het gesprek biedt een solide basis voor onze toekomstige sessies en is geheel vrijblijvend.

Coaching Sessies

Individuele sessies duren tussen 60 en 90 minuten en zijn geprijsd op €120 per sessie. Ik bied een traject aan van 6 gesprekken, inclusief het intakegesprek. Na dit initiële traject beoordelen we samen de voortgang en beslissen of we doorgaan met een nieuwe reeks sessies.

Betaling en flexibiliteit

Betaling voor de sessies vindt vooraf plaats, maar er is ruimte voor flexibiliteit. Indien nodig kunnen we een betalingsregeling treffen die in termijnen voorziet. Mocht de prijs een belemmering vormen, schroom dan niet om het kennismakingsgesprek aan te gaan. Ik geloof sterk dat coaching toegankelijk moet zijn voor iedereen en sta open voor het bespreken van mogelijkheden die binnen je budget passen.

Kennismaking en Vertrouwen Opbouwen

Het fundament van onze samenwerking is het opbouwen van een vertrouwensband. Ik hecht grote waarde aan een veilige, comfortabele en open sfeer waarin we beide het gevoel hebben dat er een klik is. Daarom starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek via videobellen, dat tot een uur kan duren. Dit gesprek is gratis en biedt ons beiden de kans om te bepalen of we een goede match zijn voor de begeleiding die je zoekt.

Persoonlijke Begeleiding op Maat

Na het kennismakingsgesprek, als we besluiten samen verder te gaan, zullen we samen jouw behoeften en doelen verkennen en bepalen welke onderwerpen we zullen aanpakken. Mijn aanpak is flexibel en wordt afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Of het nu gaat om een luisterend oor bieden voor je ervaringen of het dieper ingaan op specifieke thema’s die je aandraagt, ik sta klaar om je te ondersteunen. De sessies duren tussen 60 en 90 minuten en worden vormgegeven rond wat voor jou het meest behulpzaam is.

Dynamische Sessiestructuur

We kunnen de structuur van de sessies samen vormgeven, waarbij we mogelijk starten
met het delen van wat jou momenteel het meeste bezighoudt, gevolgd door gerichte aandacht op één of meerdere specifieke onderwerpen. Ik maak gebruik van diverse methoden zoals oefeningen, natuurwandelingen, opstellingen, reflectiespellen en visualisaties afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Ondersteuning bij Herstel van Relaties

Voor situaties waarbij jouw naaste in een safe house verblijft en werkt aan herstel, bied
ik ondersteuning om samen te werken aan het herstellen en opbouwen van een gezonde relatie met de herstellende verslaafde. Dit omvat het samen verkennen en aanpakken van oude, niet-helpende patronen en het werken aan een toekomst met constructieve interacties.

Plan een kennismaking of stel een vraag

Ik nodig je uit voor een online informeel en vrijblijvend gesprek, waarin we samen de basis kunnen leggen voor een mogelijk pad vooruit. Dit gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen, om te zien of onze visies en verwachtingen overeenkomen. Het is een essentiële eerste stap om te bepalen of ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen bij het herwinnen van je zelfstandigheid en het terugvinden van je innerlijke kracht.

+31 6 161 720 46

info@tamarabosboom.nl

Whatsapp

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

De afspraak is vrijblijvend!